Invitație la “Versus dar împreună”

Invitație la “Versus dar împreună”

Saptamanile trecute am editat si prelucrat 19 cadre pentru expozitia de fotografie Versus dar impreuna, una dintre cele mai bune manifestari de acest gen din Romania. Imaginile mele vor fi de vanzare dupa incheierea acestei intalniri. Iata si mesajul oficial al organizatorilor :

“Avem placerea de a va invita din nou la vernisajul expozitiei de fotografie Versus dar Impreuna, la Negresti Oas, pe 30 noiembrie, ora 17.00, in spatiul expozitional al Muzeului Tarii Oasului salile Dr. Pop Mihai. In acest an la a IV-a editie am adunat in spatiul expozitional imagini care transpun pe hartie diferentele vizuale ale fiecarui fotograf fie ca este fine art, portret, jurnalism sau macro.

In acest an lucrarile sunt semnate de: Alecsandra Raluca Drăgoi, Anca M. Cernoschi, Bogdan Petrovan, Cristian Munteanu,Cristina Ţintă, Cristina Venedict, Gabriel T. Balanescu, Gina Buliga, Hajdu Tamás, Luiza Boldeanu, Moldovan Marin, Marius Vasiliu, Marius Grozea, Petrut Calinescu, Silviu Ghetie, Sorin Vidis, Tatiana Volontir, Olah Laszlo-Tibor, Vasile Dorolti.
Organizatori: Moldovan Emilian, Komaromi Romeo si Remus Tiplea.”

Cateva dintre cadrele mele cu care voi participa la expozitie cu mentiunea ca toate, cele 19, vor fi de vanzare dupa incheierea acesteia –

     

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *