RadiRo culise – 1 – Alexandru Tomescu, cu Stradivariusul sau, repeta inainte de a intra pe scena.

Prin amabilitatea domnului Mihai Constantinescu, directorul Artexim, caruia ii multumesc si aici, in perioada 23-29 septembrie 2012 am fost fotograf benevol la Festivalul Orchestrelor Radio – RadiRo. Aflat la prima editie, RadiRo s-a bucurat de succes, concertele de la Sala Palatului, acolo unde am fost in fiecare seara, fiind ascultate de numerosi iubitori de muzica clasica.

Vezi toata seria aici


Alexandru Tomescu, cu al sau Stradivarius, repeta inainte de a intra pe scena Salii Palatului pentru un program Ceaikosvki si Rachmaninov. Stefan Banica il supravegheaza atent

La manifestare au luat parte Orchestra Nationala Radio, Orchestra Nazionale Sinfonica della Rai, Orchestre Philharmonique de Radio France si BBC Symphony Orchestra. Virtuozi au fost Dan Grigore, Alexandru Tomescu, Jiang Wang, Christian Zacharias, Maxim Vengerov, ca sa mentionez doar cateva nume. Pentru mine, pasionat de fotografie si de muzica clasica, a fost unul dintre momentele in care relatia mea cu universul artelor s-a strans, s-a inchegat mai bine.

     

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *